Köttfärssås!

olja
1/2 gul lök
1 kg blandfärs
1/2 dl senap
2 dl ketchup
4 dl vatten
mjöl
persilja
salt
peppar
parmesanost

1. Värm upp olja i en stekpanna och hacka löken fint. Lägg i löken och stek. När löken är ljulen brun lägger du i bland färsen och steker till den är genomstekt.

2. Blanda i senap och ketchup och bland runt ordentligt. Häll ner ca 3 dl vatten och låt koka upp. Behövs det kan du göra en redning på 1-2 msk mjöl och 1/2 dl vatten för att få såsen tjockare.

3. Fin hacka persiljan och blanda ner. Krydda med salt och peppar efter smak. Jag hade även i paprika krydda och chili krydda för att få mer smak på köttfärssåsen.

4. Servera varm med spagetti och riven parmesanost på!

Kommentera inlägget här :