Tillagning:
1. Marinaden: blanda vinäger, vitlök och olivolja i en stor skål. Lägg i kycklingbrösten, täck med platsfolie och mariner i 30 minuter.
2. Hetta upp 2 matskedar olivolja i en stekpanna. Låt kycklingen rinna av och stek den i 5-7 minuter under omrörning, tills köttet blir vitt. Lägg det åt sidan.
3. Smält smöret i en kastrull på medel till hög värme. Tillsätt grädde, salt, peppar och muskot. Rör tills såsen tjocknar. Sänk värmen, blanda i parmesanost och rör tills den smälter. Dra bort kastrullen från plattan.
4. Blanda ricotta, ägg och örter i en stor skål. Rör ner kycklingen. Fyll cannellonirören med kycklingsmeten. Häll hälften av såsen i en 23 x 23 cm stor ugnsform. Lägg de fyllda cannelloni-rören ovanpå. Häll på resten av såsen. Strö mozzarella över och täck med folie. Baka i 180° varm ugn i 45 minuter. Låt formen stå i 10 minuter innan den garneras med basilikakvistar. Servera!