Paprika köttbullar!

Underbart goda köttbullar men en annorlunda smak!
 
Ingredienser:
1 msk salt
3 msk svart peppar
1/2 dl paprika pulver 
1 1/2 dl lök
1 1/2 dl skorpmjöl
1 msk socker
2 ägg
Lite vatten ca 1-3 msk
1 kg färs 
 
Riv löken till små bitar. Blanda ihop allt förutom färsen och låt det stå lite. Rör i färsen och se till så det blir väl blandat!
 
Testa att göra en liten köttbulle och stek den för att smaka av innan du gör resterande av köttbullarna. Oftast tar iallafall jag för lite kryddor och det smakar inget, därför är detta ett bra knep. 
Smakar det bra, rulla resterade av köttbullarna.
 
Sätt ugnen på 200 grader. Lägg de rullande köttbullarna på en plåt och stå i ugnen i ca 30 min beror på storleken på köttbullarna. Rör runt under tiden. Genom att göra så här är blir de klara men får ingen yta. Det är sen bara till att frysa in och steka upp när man är sugen och du behöver bara värma eller steka till dem.
 

Kommentera inlägget här :