Kycklingenchiladas!

En perfekt rätt som man kan äta en vardag eller varför inte byta ut tacon på fredagkvällen med en god kycklingenchiladas?
 
Ingredienser:
500g kyckling
2 dl créme fraiche tomat och basilika
2 dl créme fraiche nutrall
1/2 gul lök
1 burk majs
1 röd paprika
2 burkar ananas
100g babyspenat
ca 10 tortillabröd
2 dl riven ost
Paprika krydda
salt
svartpeppar
olja
 
Skiva kycklingen i lagom matbitar och grydda med paprika grydda och salt. Stek i olja och stek tills kycklingen är helt genomstekt och vit. Eller kan du lägga in kycklingfiléerna hela i ugnen på 200 grader i ca 30 och sen skiva upp kycklingen i lagom matbitar.
 
Hacka löken i små bitar och stek i olja på svag värme tills löken fått fin brun färg. Rör ihop de två créme fraicherna med löken och majsen. Skiva paprika och ananas och blanda ner i såsen och avsluta med att blanda ner kycklingen. Krydda med salt och peppar efter smak och tycke. 
 
Lägg en remsa med kycklingröran i mitten av tortillan och toppa med några blad babyspenat. Vik in båda kanterna och lägg bröden på en plåt med bakplåtspapper. Håller inte bröden ihop kan du sätta i en tändsticka. Toppa med riven ost och svartpeppar. 
 
Servera med en god sallad.
 
 
 
 
 
 
 

Kommentera inlägget här :