Silviakaka!


30 bitar 
 
6 ägg
6 dl strösocker
3 dl kallt vatten
6 dl vetemjöl
6 tsk bakpulver

Glasyr
200 g smält margarin
2 dl strösocker
2 äggulor
4 tsk vaniljsocker 
Kokos

Gör så här:
 
1. Sätt ugnen på 175 grader.
2. Vispa  ägg och socker. 
3.Tillsätt mjölet blandat med bakpulvret och sedan vattnet.Häll smeten i en långpanna, jag brukar täcka den med bakplåtspapper bröat med kokos i botten.
4.Grädda i drygt 15-20 min. Kolla med sticka! Låt svalna. 
5.Smält margarin. Blanda i övriga ingredienser till glasyren och koka några minuter under ständig omrörning. 
6.Bred ut på kakan och strö över kokos.  
 
Silviakakan/Silviarutor är busenkel att göra och går utmärkt att frysa in. God och omtyckt av alla åldrar

Kommentera inlägget här :