Kasslergratäng med pasta!

En god middag som är lätt att göra och variera. Du kan både byta ut köttet och grönsakerna till just det som passar dig. 
 
Ingredienser
500g pasta
1 purjolök
1/2 zucchini
1 röd paprika
10 champinjoner
500g kassler
2 burkar créme fraiche basilika tomat
2 paket mozzarella
svart peppar
 
Koka upp 3 liter vatten med rikligt med salt till pastan. Låt pasta koka 4 minuter mindre än vad det står på paketet. Strimla purjolöken, skiva zucchini, paprika och champinjoner. Stek i grytan tills allt börja mjukna. Skiva kasslern i små fyrkanter och stek till så de får lite yta tillsammans med grönsakerna. Blanda créme fraiche och pasta. Vara kassler blandning och pasta i en ugnssäker form. Lägg skivad mozzarella övers och krydda med svartpeppar. 
 
 

Gino!

Vem gillar inte gino? En efterrätt som är så enkel att göra och man har nästan alltid saker hemma till det. Frukten kan ni lätt variera efter smak och tycke
 
 
Ingredienser
1 apelsin
3 kiwi
2 bananer
1/2 ananas
200g vit choklad
 
Skiva och skala frukterna. Lägg i en ugnssäker form. Riv chokladen och strö över frukten, grädda i ugnen på 180 grader i ca 20 minuter. Ha koll på ugnen hela tiden då det kan gå fort och bränns lätt.